Ons vlees

De runderen die wij aankopen en verkopen komen uit ons familiebedrijf.

Eerst waren het de ouders van Kris die de runderen kweekten, maar nu heeft de zus van Kris samen met haar man de fakkel overgenomen. De runderen worden enkel gevoederd met granen, mais en bieten van de eigen hoeve. Een ongelooflijk voordeel omdat wij op deze manier steeds dezelfde kwaliteit en smaak kunnen garanderen.

Ook met onze zelfgemaakte charcuterie willen we ons onderscheiden. De patés en wildpatés, de witte en zwarte pensen, de Luikse pens, de kip- en kalkoenproducten, onze kookworsten, de droge worsten, het spek en gerookt spek, de filet d’Anvers en het kalfsbrood, zijn slechts een greep uit ons zelfgemaakt gamma! Onze salades zijn ook één van onze troeven, 90% van ons assortiment is zelfgemaakt en regelmatig presenteren we een nieuwigheid.

De producten van onze traiteurdienst zijn volledig zelfgemaakt, onder het motto : ‘Wat wij zelf maken, maken we beter!‘. Onze succesvolle klassiekers zijn onder andere: vol-au-vent, balletjes in tomatensaus, stoofvlees, spaghetti, lasagne en tal van andere gerechten en sauzen.

We werden natuurlijk ook beoordeeld op onze eerlijke prijzen voor de beste kwaliteit; Tal van verenigingen doen daarom ook steeds een beroep op ons voor hun jaarlijks eetfestijn.